vueling pass

Klantenservice en FAQ's

Je kunt contact met ons opnemen of de veelgestelde vragen raadplegen

Neem contact met ons op

Voor alle mogelijke vragen, bel ons op +34 902 103 734

Totstandbrenging gesprek: € 0.39
Gesprek: € 0.39 / minuut

Openingstijden: Maandag-Vrijdag 9-18 u (GMT+1, Spanje).
Talen klantenservice: Spaans, Engels en Catalaans.

Voor alle andere vragen, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we geven je snel antwoord.

Veelgestelde vragen
 • Ik wil zo snel mogelijk de kaart die ik net gekocht heb gebruiken, hoe doe ik dat?
  Zodra je de kaart gekocht hebt, ontvang je deze binnen ongeveer 15 dagen op het opgegeven adres of je kunt deze ophalen in een door jou gekozen vip zaal op de luchthaven van Barcelona. Indien je van de Vueling Pass diensten wilt genieten vóór dat je de kaart ontvangt, kan dat onmiddellijk na de aankoop ervan middels de tijdelijke pas die je dient te printen. Hiermee heb je toegang tot de VIP zalen en kun je van de Vueling Pass diensten gebruik maken (behalve de Fast Track in Barcelona, waar de definitieve kaart vereist is met de streepjescode aan de achterkant). Je dient deze samen met je instapkaart te tonen.
 • Wat gebeurt er indien ik naar een VIP zaal ga en ik heb geen toegangen meer beschikbaar?
  Indien je in een VIP zaal bent en je merkt dat je geen toegang meer beschikbaar hebt, zijn er twee opties: Via internet je kaart opladen of bij de receptie het betreffende tarief van de zaal betalen.
 • Mijn credit card wordt niet aanvaard, wat moet ik doen?
  Neem contact met ons op via +34 902 103 734 en we helpen je het op te lossen. Openingstijden: Maandag-Vrijdag 9-18 u (GMT+1). Talen klantenservice: Spaans, Engels en Catalaans.
 • Kan ik met een debitcard betalen?
  Nee, alleen met een geldige credit card.
 • Kan ik een Vueling Pass voor iemand anders kopen of cadeau doen?
  We werken eraan opdat dit binnenkort mogelijk is. Totdat het zo ver is, kun je contact met ons opnemen op +34 902 103 734 of een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Ik reis met anderen die nog geen Vueling Pass hebben, mogen die met mij in de zaal? Hebben die toegang tot de andere voordelen?
  Ja, als je wilt mag je één persoon mee naar de zaal nemen en dat wordt van je toegangssaldo afgetrokken. Maar deze personen hebben geen recht op de rest van de voordelen zoals de bezitters van de kaart (speciale kortingen, exclusieve Vueling voordelen…).
 • Met hoeveel andere personen heb ik toegang tot de zaal?
  Er is geen beperking voor het aantal begeleiders. Voor elke medereiziger wordt een toegang van het kaarttegoed afgetrokken.
 • Mag iemand mijn kaart op mijn naam gebruiken?
  Nee, de kaart is persoonlijk en niet overdraagbaar. Om gebruik van de voordelen te maken, wordt vereist een geldige identificatie te tonen (NIK of Paspoort)
 • Waar vul ik mijn Vueling Pass nummer in bij het reserveren van een ticket?
  De Vueling Pass biedt alle voordelen op de luchthaven zelf, niet tijdens de aankoop. Om van alle voordelen te genieten, toon je deze samen met de instapkaart.
 • Als ik met een andere maatschappij reis, geniet ik dan ook van deze voordelen?
  Nee, alle voordelen en diensten zijn alleen toepasbaar als je met Vueling reist.

Voor alle mogelijke vragen, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of bel ons op +34 902 103 734
GIS Trade Center Vueling